Saxo16v club

Wat voor laadpaal voor je auto is beste keuze?

Geplaatst op

Wanneer je een elektrische auto hebt, is het natuurlijk van belang dat je deze thuis lekker kunt opladen. Op die manier kun je er immers voor zorgen dat je altijd met een volle batterij weg kunt rijden. Een laadpaal voor de deur hebben staan is dan wel zo prettig. De kans is echter groot dat deze er niet standaard al staat. Een eigen laadpaal aanschaffen kan dan een goed idee zijn. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een Alfen laadpaal. Een Alfen laadpaal heeft namelijk een aantal voordelen.

Accu van je auto gaat langer mee

Een van de redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een Alfen laadpaal, is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van een bepaalde techniek die de levensduur van je accu verlengt. De laadpaal bepaalt namelijk zelf wat de laadintensiteit is en dit zorgt ervoor dat je niet meer stroom gebruikt dan nodig is en dat de accu van je auto langer meegaat. Dit is dus zeker wel een reden om de Alfen laadpaal te overwegen.

Een veilige en betrouwbare laadpaal

Verder is het ook goed om te weten dat de Alfen laadpaal erg veilig en betrouwbaar is. Dit heeft onder andere te maken doordat er gebruik wordt gemaakt van een speciale adapter. Deze adapter slaat alle belangrijke informatie automatisch op. Ook zorgt deze adapter ervoor dat de Alfen laadpaal altijd volledig up-to-date is. De updates kunnen met deze adapter regelmatig en snel worden uitgevoerd.

Geschikt voor alle elektrische auto’s

Niet onbelangrijk is het feit dat de Alfen laadpaal geschikt is voor alle soorten elektrische auto’s. Je hoeft dus niet nog na te vragen of je auto geschikt is voor deze laadpaal. Ook is het prettig om te weten dat je dus geen nieuwe laadpaal hoeft aan te schaffen als je voor een nieuwe elektrische auto zou kiezen. Mocht je dus overwegen om een nieuwe elektrische auto te kopen, dan kun je de Alfen laadpaal hier ook gewoon weer voor gebruiken. Mocht je dus op zoek zijn naar een veilige en slimme laadpaal, dan hoef je niet verder te zoeken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je meer over auto’s en de wereld daar omheen.

Contactgegevens

Via info @ saxo 16vclub.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden